Hei, og velkommen til dette nettstedet hvor du finner alt av råd og vink når du skal kjøpe, finansiere, og møblere en ny leilighet eller annen type bolig! Å kjøpe bolig er en av de aller viktigste avgjørelsene du vil stå ovenfor i livet, og på det økonomiske planet vil det kanskje være den aller viktigste – blant de litt eldre i Norge finnes det faktisk mange som har tjent mer på veksten i boligens verdi, enn de har tjent på flere tiår med hardt arbeid! Norge har blitt en nasjon av boligspekulanter, på sett og vis, og enten man liker det eller ikke er det en utvikling man må forholde seg til. Din personlige økonomi i fremtiden vil i stor grad være knyttet til de valgene du gjør i eiendomsmarkedet.1024px-NEW_APARTMENT_BUILDINGS_-_NARA_-_546420

De rådene du finner på denne siden er spesielt tilpasset unge og uerfarne boligkjøpere, men kan også være til stor nytte for dem som kjøper bolig for andre, eller tredje gang. Her får du informasjon om hele prosessen fra du begynner å spare opp egenkapital til den dagen du skal søke lån i banken, og videre til de vanskelige avgjørelsene om fast eller flytende rente, serielån eller annuitetslån, forsikringer og prisklasse.

I tillegg til at alle disse viktige økonomiske emnene belyses grundig, tar disse sidene også for seg hvordan du kan innrede og møblere den nye leiligheten på best mulig måte. Trenger du hjelp fra fagfolk, skal du ha stor eller liten sofa, hvor hører TV-en hjemme hen i stua – alt dette får du svar på her på norwayapartments.no.